Over JVIV

zw.1A0A9879_pp

De afgelopen jaren combineerde ik mijn werk als zelfstandige met werken in loondienst. Mijn baan is inmiddels behoorlijk in uren uitgebreid. Dat betekent dat ik minder uren als zelfstandige kan werken. Ik neem daarom geen nieuw werk meer aan. Voor vragen over eerdere projecten en voor bestaande opdrachtgevers ben ik natuurlijk nog gewoon bereikbaar.

JVIV staat voor Jacqueline Visser Interieur Vormgeving. Na de studie Interieurarchitectuur op de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam heb ik veel ervaring opgedaan als ontwerper van commerciële interieurvormgeving; bij verschillende bedrijven in de standbouw en in retail. Naast loondienst ben ik sinds 2012 ook freelance actief. Ik ondersteun bedrijven met ontwerp- en tekenwerk en heb als zelfstandig werkend interieurarchitect mijn terrein inmiddels uitgebreid met enkele projecten in de zorg en voor particulieren.

Werkwijze: Ontwerpvraag, wensen en mogelijkheden worden besproken in een verkennend gesprek. Op basis van dit gesprek maak ik een vrijblijvende offerte, zodat altijd van te voren duidelijk is wat de kosten zijn en wat u daarvoor kunt verwachten. Na opdracht werk ik het ontwerp zowel in plattegrond als 3d uit; perspectieven maken de sfeer en ruimtelijke beleving inzichtelijk. Bij eenmalige projecten kom ik het ontwerp op uw huis- of werkadres presenteren. In een samenwerkingsverband en bij meerdere ontwerpen verstrek ik de presentaties ook per mail.

Contact: Heeft u interesse of een vraag? Ik hoor het graag! Telefoon: op dinsdag, vrijdag of in de avond 06-55985909. Mail: info@jviv.nl

 

Registratienummer architectenregister: 4.100301.004

KvK. 54924200

JVIV_cirkel_stip_oranje_1laag_transparant_KLEIN